"Loading..."

Reus i el seu entorn

Una ciutat a prop teu

Reus és una ciutat amb un passat històric ric en arquitectura modernista, la qual se sent orgullosa d’haver vist néixer l’arquitecte Antoni Gaudí. Aquest passat es fa visible en els carrers del centre històric de la ciutat des d’on irradien anelles circulars per on s’expansiona. Aquesta configuració ha permès que Reus sigui una ciutat urbana a la mida de la persona on la mobilitat a peu és la millor forma per conèixer-la.

Reus se sent orgullosa d’haver vist néixer l’arquitecte Antoni Gaudí

Totes les ciutats disposen d’un centre comercial i Reus no és diferent. Però el que la distingeix d’altres ciutats és l’oferta especialitzada en un nucli urbà amalgamat. Així, l’actual ciutat de Reus encara disposa d’un dels seus principals trets característics: el centre comercial viu. La ciutat entrellaça els carrers històrics comercials amb zones comercials més noves, tot creant una circularitat dins de la ciutat que permet l’accés a una oferta molt àmplia de comerç i d’oci.

Una ciutat connectada

Reus té més de 100.000 habitants i es troba en el cor de la Costa Daurada. En aquest entorn, i a només 12 km., es troba la ciutat de Tarragona, declarada “Patrimoni de la Humanitat” per la UNESCO. Tarragona pot presumir de ser la porta d’entrada i la capital de l’antic imperi romà a la península Ibèrica. La proximitat a les costes del Mediterrani permet gaudir d’un dia de sol i platja a ciutats com Salou i Cambrils, així com de les petites cales de tota la costa. Si mirem cap a l’interior, l’entorn ens proporciona una atractiva oferta enoturística en les vinyes del Priorat. Finalment, la proximitat amb les Terres de l’Ebre garanteix també l’accés a un entorn natural que es troba reconegut com a reserva de la biosfera de la Unesco.

Reus té més de 100.000 habitants i es troba en el cor de la Costa Daurada

L’existència d’una àmplia xarxa de mitjans de transport facilita la connexió amb ciutats properes així com de mitjana i llarga distància. Barcelona se situa a poc més de 100 km. mentre que ciutats com Madrid i les del corredor del Mediterrani (València, Saragossa i Montpellier) es troben a l’abast mitjançant l’autopista i l’AVE. Per a majors distàncies, les connexions a través de l’aeroport de Reus o l’aeroport de Barcelona permeten els trasllats cap a la resta d’Europa i del món.

L’entorn de la ciutat de Reus garanteix una oferta àmplia d’activitats de tipus turístic, cultural i d’oci.

En definitiva, vine a gaudir de la qualitat de vida del nostre entorn!