Universitat Rovira i Virgili - La universitat pública de Tarragona

Ets a: Portada > Estudiants > Reddis > Beques de mobilitat Reddis


Facultat d'Economia i Empresa


Reddis

Beques de mobilitat Reddis

Des dels seus inicis la Facultat d'Economia i Empresa ha tingut com a objectiu promoure els programes de mobilitat nacional i internacional entre els seus estudiants, considerant l'enriquiment acadèmic i personal que suposen aquest tipus d'experiències.

Amb la creació i dotació de la beca Reddis, la Fundació privada Reddis assumeix un paper important en aquest objectiu. Des de l'any 1995/96 la Fundació ha mantingut de manera interrompuda la concessió d'aquestes beques i ha facilitat la mobilitat d'estudiants de la Facultat i fomentat l'establiment de programes d'estudis comuns amb d'altres universitats d'arreu d'Europa i del món.

Esperem poder comptar amb la col·laboració de la Fundació Privada Reddis per als propers anys.

En finalitzar cada any acadèmic, la Fundació Privada Reddis, conjuntament amb la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili, organitzen un acte en el que es fa lliurament de la beca i d'un diploma a aquells estudiants de la Facultat que havent realitzat un intercanvi universitari internacional dins el marc del Programa Interuniversitari de Cooperació durant el curs, hagin obtingut aquesta beca segons els criteris establerts a la convocatòria.

En el mateix acte es lliura a la Fundació Privada Reddis la Memòria del Programa d'Intercanvis. La part més destacada d'aquest document la constitueix la memòria sobre l'activitat acadèmica i l'experiència personal que cada estudiant d'intercanvi elabora, i on tenen l'oportunitat d'agrair a la Fundació Privada Reddis l'haver creat i dotat una beca amb la finalitat de facilitar la mobilitat d'estudiants.

Veure darrera convocatòria

Veure darrer acte de lliurament


© Universitat Rovira i Virgili - Avís legal - Política de galetes - Accessibilitat