Universitat Rovira i Virgili - La universitat pública de Tarragona

Ets a: Portada > Empreses i Institucions > Pràctiques empresarials curriculars > Empreses - pràctiques curriculars > Pràctiques externes curriculars - grau


Facultat d'Economia i Empresa


Empreses - pràctiques curriculars

Pràctiques externes curriculars de grau

Tot estudiant en pràctiques remunerades s'ha de donar d'alta al Règim General de la Seguretat Social, abans de la data d'inici del conveni. Les pràctiques curriculars tenen una bonificació del 100% en les cotitzacions. Recordeu que la tramitació és responsabilitat de l'empresa.

  • QUÈ OFERIM

La possibilitat de sol·licitar estudiants del darrer curs dels graus d’Administració i Direcció d’Empreses, de Finances i Comptabilitat i d’Economia, o dels dobles graus d'ADE+Dret, i ADE+FIC, perquè puguin cursar les Pràctiques Externes a la seva empresa o institució.

Característiques del lloc de pràctiques

Calendari

Les empreses o institucions poden sol·licitar estudiants en pràctiques (7 hores diàries de dilluns a divendres durant 16 setmanes, total 560 h.) en els períodes següents:

- 1r quadrimestre (només estudiants d’Administració i Direcció d’Empreses, o del doble grau d'ADE+Dret): de l'1 d'octubre de 2019 al 31 de gener de 2020 (període no lectiu del 21 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020).

- 2n quadrimestre (estudiants de Finances i Comptabilitat, d’Economia, o del doble grau d'ADE+FIC): del 3 de febrer al 29 de maig de 2020 (període no lectiu del 4 al 13 d'abril de 2020).

Relació laboral

Signatura de conveni de cooperació educativa (annex). No hi ha relació laboral.

Retribució

La remuneració a l’estudiant no és obligatòria; en el cas que s’estableixi, serà en concepte de beca.

Contacte

practiques.fee(ELIMINAR)@urv.cat

  • COM INTRODUIR UNA SOL·LICITUD D'ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES

1. Emplenar el formulari de registre per empreses

2. Quan s'hagi completat el registre, rebreu un correu electrònic informant-vos de l'usuari i la clau d'accés per accedir a l'aplicació.

3. Emplenar les ofertes dels llocs de pràctiques (requerirà informació sobre els tutors de pràctiques de l’empresa i les característiques del lloc).

4. Termini per a realitzar la sol·licitud dels estudiants en pràctiques: del 3 al 30 de juny de 2019. No es podran introduir noves sol·licituds per al curs 2019/20 fora d’aquest termini.

  • COM I QUAN S’ASSIGNEN ELS ESTUDIANTS ALS LLOCS DE PRÀCTIQUES

1. Una vegada s’han rebut totes les ofertes de llocs de pràctiques, aquesta informació es fa pública als estudiants i aquests introdueixen al sistema les seves preferències.

2. El centre fa l’assignació amb criteris acadèmics i tenint en compte les preferències dels estudiants.

3. El centre publica les assignacions i comunica el nom de l’estudiant a les empreses en dues dates:

a) Per als estudiants matriculats al juliol: 5 de setembre de 2019.

b) Per a la resta d’estudiants: 13 de setembre de 2019.


© Universitat Rovira i Virgili - Avís legal - Política de galetes - Accessibilitat