Universitat Rovira i Virgili - La universitat pública de Tarragona

Ets a: Portada > Empreses i Institucions > Pràctiques empresarials curriculars > Empreses - pràctiques curriculars > Pràctiques externes curriculars - grau


Facultat d'Economia i Empresa


Empreses - pràctiques curriculars

Pràctiques externes curriculars de grau

Tot estudiant en pràctiques remunerades s'ha de donar d'alta al Règim General de la Seguretat Social, abans de la data d'inici del conveni. Les pràctiques curriculars tenen una bonificació del 100% en les cotitzacions. Recordeu que la tramitació és responsabilitat de l'empresa.

  • QUÈ OFERIM

La possibilitat de sol·licitar estudiants del darrer curs dels graus d’Administració i Direcció d’Empreses, de Finances i Comptabilitat i d’Economia, o dels dobles graus d'ADE+Dret, i ADE+FIC, perquè puguin cursar les Pràctiques Externes a la seva empresa o institució.

Característiques del lloc de pràctiques

Calendari

Les empreses o institucions poden sol·licitar estudiants en pràctiques (7 hores diàries de dilluns a divendres durant 16 setmanes, total 560 h.) en els períodes següents:

- 1r quadrimestre (només estudiants d’Administració i Direcció d’Empreses, o del doble grau d'ADE+Dret): del 19 d'octubre de 2020 al 12 de febrer de 2021 (període no lectiu del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021).

- 2n quadrimestre (estudiants de Finances i Comptabilitat, d’Economia, o del doble grau d'ADE+FIC): de l'1 de març al 18 de juny de 2021 (període no lectiu del 27 de març al 5 d'abril de 2021).

Relació laboral

Signatura de conveni de cooperació educativa (annex). No hi ha relació laboral.

Retribució

La remuneració a l’estudiant no és obligatòria; en el cas que s’estableixi, serà en concepte de beca.

Contacte

practiques.fee(ELIMINAR)@urv.cat

  • COM INTRODUIR UNA SOL·LICITUD D'ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES

1. Emplenar el formulari de registre per empreses

2. Quan s'hagi completat el registre, rebreu un correu electrònic informant-vos de l'usuari i la clau d'accés per accedir a l'aplicació.

3. Emplenar les ofertes dels llocs de pràctiques (requerirà informació sobre els tutors de pràctiques de l’empresa i les característiques del lloc).

4. Termini per a realitzar la sol·licitud dels estudiants en pràctiques: del 15 al 31 de juliol, i de l'1 al 10 de setembre de 2020. No es podran introduir noves sol·licituds per al curs 2020/21 fora d’aquest termini.

  • COM I QUAN S’ASSIGNEN ELS ESTUDIANTS ALS LLOCS DE PRÀCTIQUES

1. Una vegada s’han rebut totes les ofertes de llocs de pràctiques, aquesta informació es fa pública als estudiants i aquests introdueixen al sistema les seves preferències.

2. El centre fa l’assignació amb criteris acadèmics i tenint en compte les preferències dels estudiants.

3. El centre publicarà les assignacions i comunicarà el nom de l’estudiant a les empreses el dijous 1 d'octubre de 2020.


© Universitat Rovira i Virgili - Avís legal - Política de galetes - Accessibilitat